В МБАЛ „Дева Мария” търсят 12-те най-красиви бебета

03 ноември 2010

0 коментара

В МБАЛ „Дева Мария” търсят 12-те най-красиви бебета

Фотоконкурс на тема „12 бебешки усмивки" организират от МБАЛ „Дева Мария" във Ветрен. От лечебното заведение търсят най-чаровните и фотогенични 12 бебета, които ще получат специална фотосесия и ще бъдат звезди на новия календар на Родилно отделение.
Всеки родител може да изпрати само по една снимка на малкото си съкровище на e-mail bebeshki.usmivki@saintsofia.com или да постави директно снимката във фейсбук страницата на конкурса - „Конкурс 12 бебешки усмивки". Освен снимката задължително условие е да се изпишат името на детето, неговата възраст и месеца, в който е родено.
Конкурсът започна на 27 октомври и ще бъде изцяло провеждан в социалната мрежа Фейсбук. Снимки могат да се изпращат до 20 ноември  2010 г. 12-те избрани бебета ще бъдат обявени два дни по-късно. Изборът им ще бъде направен на базата на най-много „харесвания" от потребители на фейсбук. Организаторите предупреждават, че снимки на голи деца няма да бъдат публикувани и ако такива биват поставени в социалната мрежа, ще са изтривани от администраторите на страницата!
Важно условие е, че във фотоконкурса могат да участват единствено деца, родени в МБАЛ „Дева Мария". Освен специална фотосесия избраните 12 бебета ще получат и много подаръци, осигурени от болничното заведение.

коментирай

Коментари

реклама

Времето

Днес

/

Утре

/

Анализи / коментари на екипа по водещи теми